Antifák: Miért nem kerestek meg minket?

hahaha

Az elmúlt két hét során a hazai antifa mozgalom bebizonyította, hogy gyávaságból, és igénytelenségből átlagon felül tudnak teljesíteni. Kérdésünk lehet, hogy költői lesz, de azért feltesszük: Miért nem kerestek meg minket?

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, úgy idén sem kellett csalódnunk a “magyar” antifa szerveződésekben. Eljött a február, és miközben a hazafias szervezetek emelt fővel, méltóságteljesen emlékeztek meg a Kitörés hőseiről, addig az “antifa action” Facebook oldalakat töröltetett, emlékműveket rongált, feljelentéseket körmölt, óbégatott és túrázókat kísérelt meg tévútra vezetni.

kitoresemlekmu160212_05b_elasottA ledöntött Kitörés emlékmű, mellyel azok előtt a katonák előtt tisztelegtek az alkotók, akiknek sikerült elérni a bajtársi vonalakat.

A fent felsorolt cselekmények egy átlagember gyomrában azonnal morajlást keltenek, csak az a probléma, hogy ez viszonylag gyorsan el is múlik, mi azonban a legkevésbé sem vagyunk átlagosak. A társadalom immunrendszere olyannyira szét lett zilálva az elmúlt évtizedekben, hogy az is örömteli, ha ez a bizonyos morajlás beindul, de sajnos a következő híradóblokk meg is nyugtatja, hiszen csak kellemes arról értesülni, hogy újabb kis pandák születtek valamelyik állatkertben… Mi viszont nem felejtünk, és ilyen szintű gyalázatot már nem is vagyunk hajlandóak lenyelni.

csucshegyFestékkel leöntött katonasír a Budai-hegységben.

Reméltük, hogy a Budai Várba szervezett Becsület Napja után lesz rá lehetőségünk, hogy feltegyük kérdéseinket azon baloldali “harcosoknak”, akik dupla kordon mögé bújva végig merték óbégatni a megemlékezést, de a rendezvény után néhány perccel már el is tűntek a helyszínről, így most kénytelenek vagyunk ebben az írásban üzenni nekik.

image.aspxAntifa élcsapat a Budai Várban. Még a magyar és a német Himnusz alatt is morajlottak a véglények.

Ha úgy gondoljátok, hogy kellően megedződtetek a ledöntött emlékművek, és meggyalázott katonasírok után, és már minden turista jelzést megrongáltatok a Budai-hegységben, akkor nyugodtan keressetek meg minket személyesen is. Nekünk, és szövetségeseinknek is számtalan nyilvános rendezvényünk van, ahol a szervezőktől, a vendégekig mindenki nagyon boldog lenne, ha végre élő antifát láthatna, aki nem egy fiktív Facebook profil arctalanságát kihasználva, vagy egy osztag készenléti rendőr háta mögül mer csak “mocskos nácizni”.

Hogy a dolgotokat megkönnyítsük két rendezvényt is ajánlunk nektek a héten, ahol elérhetőek vagyunk. Pénteken Gödöllőn tartunk egy előadást, szombaton pedig déli bajtársainkkal leszünk Szentesen egy sportrendezvényen. A meglepetés ereje is legyen a tiétek, válasszátok ki a szimpatikusabb eseményt, mi csak azt kérjük, hogy ezúttal tényleg gyertek el.

– Pest megyei HVIM –