Budapesten nincs Majdan tér! – üzentük a liberális csürhének VIDEÓ

1492095843799

A CEU melletti liberális kiállások, illetve azok az események, amik a demonstrációk kapcsán történnek kísérteties hasonlóságot mutatnak azokkal a megmozdulásokkal, amik nemrég véres polgárháborúhoz vezettek Ukrajnában, így mi is megfogalmaztuk üzenetünket.

 1491987243145

“Tegnap kilátogattunk a Hősök terén rendezett CEU melletti tüntetésre, hogy kihúzzunk egy transzparenst “Budapesten nincs Majdan tér!” felirattal. A rendőrök természetesen lecsaptak ránk és megpróbálták utunkat állni, de végül ők is belátták, hogy ha bejöttünk ki is kell mennünk, így nyitott molinóval sétáltunk el a több tízezres liberális csürhe előtt, akik azonnal rázendítettek a “nácik haza” rigmusra.

Itt viszont mi vagyunk otthon, és nem fogjuk tétlenül nézni, hogy szivárványköntösbe burkolózva pusztítsák el azokat a minimális értékeket, amik még megmaradtak. Egyértelmű, hogy a háttérben meghúzódó erőknek az a céljuk, hogy Magyarországot is vérbe borítsák, ahogy azt Ukrajnával megtették. Mi ehhez nem fogunk asszisztálni, de ha mégis bekövetezik, akkor minden eszközzel ki fogunk állni a normalitás védelmében.” – olvasható Mozgalmunk alelnökének Incze Bélának Facebook oldalán.
1492063332334

Kiállásunknak nem az volt az egyetlen célja, hogy tudassuk a liberálisokkal, hogy mi nem fogunk felülni a sorosi aknamunkának és soha, semmilyen körülmények közt nem fogunk össze velük, mint ahogy annak idején az ukrán soviniszta szervezetek tették. Azt is megmutattuk ezzel, hogy sokak véleményével ellentétben a nacionalisták nem adták át az utcai véleménynyilvánítás lehetőségét, és ha akarunk tíz fővel sétálunk be egy ellenséges tömegbe.


Szeretnél olyan híreket olvasni, ahol az utcai események vannak középpontban és garantáltan nem találkozol politikai korrektséggel? Kedveld a Harcosok Klubja Facebook oldalt!


1492096124591 1492096168811

Rengetegen érdeklődtek tőlünk az elmúlt egy nap során, hogy miért nem hirdettük meg az akciót, hiszen nagyobb létszám esetén látványosabb jeleneteket is végre lehet hajtani. Nem véletlen azonban, hogy még a saját tagságunkon belül is csupán egy szűk kör lett mozgósítva. Ahogy a transzparensünkön is megfogalmaztuk Budapesten nincs Majdan tér, és ha rajtunk múlik nem is lesz. Nem fogunk belemenni egy olyan szituációba, aminek a kimenetele végzetes lehet az országra nézve. Nem azért, mert szeretjük a regnáló kormányt, és nem is azért, mert tartunk egy ilyen helyzettől, ezt 2006-ban a tagságunk jelentős százaléka bizonyította. Ha viszont polgárháborús állapotok uralkodnak el, akkor nemcsak a jelenlegi kormány fog elbukni, hanem Európa egyik utolsó védőbástyája is, Magyarország. Mindenkit óvatosságra és átgondolt cselekvésre intünk, aki esetleg felbuzdult volna az akciónk nyomán. Ne mi ássuk meg a saját sírunkat, van erre a szerepre épp elég önkéntes és fizetett személy egyaránt. Mi azok legyünk, akik gátjai lesznek ezeknek a törekvéseknek!


Egyetértesz a HVIM tevékenységével? Te is részese szeretnél lenni annak a küzdelemnek, amit a nacionalista fiatalok folytatnak? Csatlakozz soraikba most! Elérhetőség: toborzoiroda@hvim.hu


1492096022227
1492095887779
Természetesen a jövőben is lesznek hasonló akcióink, amik során nem kizárt, hogy tagságunkon kívül másokat is bevonunk, de a fent leírtakat fogjuk elsődleges módon szem előtt tartani.

– Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom –