CEU-sok után takarítottak vármegyések VIDEÓ

1492509260303

A CEU mellett kiálló balliberális csürhe lassan minden határon túlmegy azzal a mentalitásával, hogy semmit nem tisztel. Tagjaink nem csak a rendezvényükön jelentek meg Budapesten és Röszkén, de takarítottak is utánuk a Hősök terén.

Nemrég futótűzként terjedt el a hír, hogy egy baloldali aktivista festékkel öntötte le a Terror Házának éppen azt az oldalát, ahol az ’56-os hősök és mártírok képei vannak kihelyezve, de a tüntetések egyik vezéralakjává avanzsált Gulyás Márton is ugyanezt tette a Sándor-palotával, illetve fenyegetőzött a nagyszombati körmenet megzavarásával.

Ezek a véglények sem Istent, sem embert nem tisztelnek. Jelszavaik megválasztásával egészen az “őszirózsás” patkányforradalomhoz nyúlnak vissza, gyávaságuk okán viszont eddig nem mertek elődeik nyomdokaiba lépni fizikailag is.


Szeretnél olyan híreket olvasni, ahol garantáltan fel sem merül a politikai korrektség gyanúja? Kedveld a Harcosok Klubja Facebook oldal!


A Hősök terén rendezett tüntetésük alatt is csak arra futotta nekik, hogy minden királyunk szobrán egy papírt helyeztek el, amin az “IstandwithCEU” szlogen állt.
1492509295605
Volt köztük egy igazán visszataszító patkány, amelyik Kond vezér szobrára egy narancsot nyomott.

Szerencsére két tagunk nem sokkal később arra sétált és összeszedték a mocskot, amit a liberálisok maguk után hagytak.
1492509334046


Te is szeretnél tenni a hazádért? Csatlakozz a vármegyések küzdelméhez most! Kapcsolat: toborzoiroda@hvim.hu


Ahogy korábban is felhívtuk rá a figyelmet fontos, hogy megőrizzük a józanságunk egy ilyen helyzetben és nem szabad engedni, hogy a nacionalistákat belerángassák ebbe az utcai színjátékba, aminek tragikus kimenetele lehet az ország számára. De természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindent eltűrünk és tétlenül nézzük, amit ez a csürhe művel. Rövidesen csattanós válasszal szolgálunk a gyalázkodó akciókra.

– Pest megyei HVIM –