HVIM közlemény Jim Dowson és Nick Griffin kitiltása kapcsán

3034290504

Mozgalmunk közleménye Jim Dowson és Nick Griffin Magyarországról való kitiltása kapcsán.


 

Mozgalmunk felháborítónak tartja, hogy Jim Dowson brit állampolgárt a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal több évre kitiltotta hazánkból. Dowson hit és életvédelmi tevékenysége elismerést érdemel minden európai ország részéről, nem pedig ilyen gyalázatos megaláztatást.

A döntés hátterében egyértelműen politikai szándék áll, mely nem csupán arra enged következtetni, hogy a szóban forgó hivatal munkáját nem a szakmaiság vezérli, hanem azt is bizonyítja, hogy a kormány álságos módon tetszeleg “Európa megmentőjeként”, hiszen egy olyan személyt tiltottak ki hazánkból, aki tevékenységével bizonyította, hogy mind Magyarország, mind az Öreg Kontinens számára hasznos munkát végez egy olyan korban, amikor emberek tömegeit hagyja hidegen saját fajtájuk pusztulása.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ezúton tudatja, hogy szolidáris Jim Dowsonnal és elítéli a politikai megrendelésre született kitiltást.

Közleményünk kiadása után nem sokkal nyilvánosságra került, hogy Dowsonhoz hasonlóan Nick Griffint is hasonló szankcióval sújtották, természetesen az irányába is hasonlóan szolidárisak vagyunk és felháborítónak tartjuk a kitiltást.
nick-griffin

– HVIM –