Így tudsz segíteni az elhurcolt székely vármegyéseken

Névtelen

Fogjunk össze a jogtalanul meghurcolt székely fiatalokért: mindenkit arra buzdítunk, hogy adakozzon a meghurcoltak ügyvédi költségeiért, akár csak egy-két ezer forintot. A felhívásunkat pedig terjesszék ismerősi körben, osszák meg minél több helyen!

Két székelyföldi hazafit, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt, bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe és vádolták meg terrorizmussal, a jogtiprásokkal teli eljárásban, Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsoft eszközöket koboztak el, míg Szőcs Zoltántól Wass Albert könyveket és nemzeti jelképeket. Egyre biztosabb, hogy ez a terroristavád az újkori Románia legnagyobb koncepciós eljárása. Súlyossága a terrorvád és a gyanúsítottak Bukarestbe hurcolása miatt immár hasonló, mint a Ceaușescu-rezsimben a Sütő András és Tőkés László elleni diktatórikus eljárások. Az elhurcolt hazafiak családtagjai számára igencsak megterhelő anyagilag az ügyvédi költségek kifizetése, ezért arra kérjük mindazokat, akikben az összefogás szándéka megvan, hogy lehetőségeihez mérten támogassa anyagilag őket. Két olyan hazafiról van szó, akik törvényesen, de megalkuvás nélkül küzdöttek a magyar megmaradásért, az autonómiáért, jogaink betartásáért, hagyományaink és történelmünk megismertetéséért. (Valószínűleg ez volt a nagy bűnük, amiért éveken keresztül lehallgatták őket, mint valami közönséges bűnözőket.)

Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:
Név: Szőcs Melinda
SWIFT KÓD: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA S.A.
Cím: Sediul Central, Str. G. Baritiu nr.8, Cluj-Napoca 400027
RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO
RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP
RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF
RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON

Illetve a magyarellenesseg.com paypal címére (jovoteam@yahoo.com), megjegyzésnek írják oda, hogy “Támogatás Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak”. A Paypal címre támogatást küldők nevét, vagy kérés szerint a monogramját a cikk alján közzétesszük, a bejövő összeggel együtt, amelyet eljuttatunk a családnak.

Akik anyagi helyzetük okán nem tudnak támogatni, őket arra kérjük, hogy osszák meg a felhívásunkat minél több helyen, küldjék el ismerőseiknek, barátaiknak, mutassuk meg, hogy képes összefogni a magyarság!
 

– HVIM Hírszolgálat –