Kitörés a sötétség ostromgyűrűjéből – Letölthető a legfrissebb Mi Magunk

02

Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsorának, a Mi Magunknak a legújabb adása letölthető.

Beszámoló a székesfehérvári kitörés megemlékezésről, illetve reagálások hallhatóak a különböző médiatámadásokról, az esemény kapcsán kialakult totális hazugsággyárakról. Megtudhatunk sok háttérinformációt is.

A szerkesztőséghez az aktuális adás felvétele után jutott el a hír, hogy egy baloldali törpepárt aktivistái ledöntöttek egy SS emlékművet. A hírre mind Barcsa-Turner Gábor, mind Incze Béla reagáltak Facebook oldalukon:

Barcsa-Turner Gábor:
“Egészen elképesztő és megdöbbentő, hogy a liberális politikusocskák, akik elvileg a demokráciát és a véleményszabadságot féltik, megtehetik, hogy egy, a hősi halottaknak felállított emlékművet egyszerűen csak úgy “elássanak” (sőt, szó szerint lábbal tiporják), arra hivatkozva, hogy azon nyilaskereszt van. A Szabadság téren lévő szovjet megszállási emlékművön lévő sarlókalapács és vörös csillag ellen persze nem tiltakoznak, pedig az nem egy erdő mélyén van, hanem fővárosunk szívében. A hősi halált halt katonák ebben a jelben hittek, ezért harcoltak, ez alatt a zászló alatt indultak harcba és a mi hazánkat védték. A szovjetek pedig csak a pusztítást hozták el nekünk, megszállók, gyilkosok. Innentől kijelenthetjük, hogy a PM egy hazaáruló szervezet!”

Incze Béla:
“A PM ifjúsági tagozatának aktivistái kidöntöttek egy erdőben lévő SS emlékművet, és elásták. Az emlékmű azoknak a magyar és német katonáknak állított emléket, akik sikeresen elérték a szövetséges vonalakat, és ezzel túlélték a Kitörést. A Szabadság téri szovjet emlékmű elleni akciók után azonnal megtörtént a rendőri intézkedés. Az egyik ügyből kifolyólag én két hétig voltam előzetes letartóztatásban. A PM akcióját hasonló reakció nem követte, sőt még követelőznek is ezek a patkányok.

A képen látható senkiházi féreg Barabás Richárd a PM ifjúsági tagozatának vezetőségi tagja még Mozgalmunkat is szájára vette, mert fáj neki, hogy mi minden évben megjelenünk azon az emléktúrán, aminek egyik állomása ez az emlékhely volt.

Borzasztóan remélem, hogy Ricsinkben van annyi, hogy most feljelent engem becsületsértésért, mert szeretném a bíróságon is a szemébe mondani, hogy egy utolsó, büdös féregnek tartom.”
12670237_1527016650932201_779220318023220836_n

Az adás a hivatkozásra kattintva tölthető le!

– Mi Magunk – SZKR –