Lendvai és Molnár Gyula meggyalázta 1956 emlékét

23316634_1563763907035846_1512839275574825378_n

A haláltusáját vívó baloldal komoly fáziskéséssel ugyan, de reagált Horn “pufajkás gyilkos” Gyula szobrának letakarására.
Közelednek a választások, így nem meglepő, hogy a fej nélküli lovasként galoppozó baloldal komoly fáziskéséssel ugyan, de reagált akciónkra, melynek keretében letakartuk Horn Gyula szobrát, és minden szimpatizánsunkat arra buzdítottuk, hogy a saját településükön kövessék példánkat azokkal az emlékművekkel, melyek valótlan képet mutatnak a kommunizmus bűneiről.

Lendvai Ildikó eszmélt hamarabb, de Molnár Gyula is észbe kapott és sikerült megfogalmazniuk egy olyan üzenetet, mellyel sokadjára is bizonyították, hogy nem sikerült levetkőzni kommunista múltjukat: Azt a Horn Gyulát méltatják, aki 1957-ben “Munkás-paraszt Hatalomért Emlékérmet” kapott mely a szabadságharc leverésében aktív szerepet vállalt vörösöknek járt.

Harcunkat természetesen folytatni fogjuk a jövőben is. A magunk provokatív eszközeivel kívánunk rámutatni arra, hogy melyek azok az eszmék, amelyek hírmondói nem maradhatnak Magyarország közterein. Az egészséges néplélek egyik előfeltétele, hogy olyan környezetet teremtünk, melyben nincs helye sem a gyilkosok méltatásának, sem a deviancia éltetésének, így pedig a kommunizmus kísértetének ugyanúgy el kell tűnnie az utcákról, ahogy a modern “művészet” torz szüleményeinek.

Mivel számos híroldal a közelgő választások miatt aktuálpolitikai töltetet kíván társítani akciónkhoz, azt is fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy Magyarország szovjet megszállása óta nem volt olyan politikusunk, aki szobrot érdemelne, illetve, ha a sajtó képviselői a mi cselekedeteink nyomán ajvékolnak, akkor minket kérdezzenek a miértekről.

– Pest megyei HVIM –