Lezajlott az utolsó roham

kép2

Szombaton a Club202-ben több mint ezer ember vett részt az utolsó rohamon, melynek keretében Cseresznye “Gyurimester” Györgytől, és a Titkolt Ellenállástól búcsúztunk.

Tagszervezetünk, illetve Mozgalmunk magas létszámban volt jelen a koncerten. A vármegyések Székelyföldtől a Felvidékig úgy érezték, hogy november 14-én a Fővárosban a helyük, de természetesen a Csonka-ország szinte minden régiója képviseltette magát.

kép1Incze Béla mozgalmunk alelnöke és Kima Norbert a Titkolt Ellenállás alapítója, és dobosa a búcsúkoncert után.

Egyáltalán nem meglepő, hogy mind szervezetünk, mind a hazafias tábor ilyen létszámban volt jelen az emlék- és búcsúkoncerten, hiszen egy olyan rendezvényre került sor, ami soha többé nem fog megismétlődni. Gyurimester többé nem köszöni meg a “megérdemelt rózsaszínű tapsot”, és a Titkolt Ellenállás sem fog többé színpadra állni.

12241722_621046001368175_731675650786213349_nFotó: Vérszerződés

A magunk részéről szeretnénk megköszönni a zenekarnak az elmúlt éveket. A bajtársi, baráti hozzáállást a HVIM-hez, és rendezvényeinkhez.
phoca_thumb_l_veroce_18
Sajnos tegnap este sor került az “utolsó rohamra”, de ahogy az elmúlt években annyiszor, így most az utolsó alkalommal is együtt vágtunk neki. A X. Magyar Szigeten, így hangzott az Utolsó Roham:

– Fővárosi HVIM –