Nacionalisták győztes csatája a háborúban – Bezárják a libsi drogelosztót

1498661472587

Május elsején tettünk egy villámlátogatást az Auróra klubnál, hogy felhívjuk a figyelmet Soros György egyik budapesti központjára. Az akció eredményességét mutatja, hogy nem egészen két hónappal később a hatóságok bezárják a drogtanyát.

 

Akkori akciónk során tagjaink graffitiket fújtak ki az aszfaltra és matricákat helyeztek ki a klub bejáratánál, melyekkel arra kívántuk felhívni a figyelmet, hogy Soros György egyik csápja Budapest szívében zavartalanul fejtheti ki tevékenységét.

1493633463596

Videónk láttán sokan gratuláltak az akcióhoz, voltak azonban, akik szerint a “megjelölésnél” drasztikusabb eszközökhöz kellett volna folyamodnunk. A negatív hangok terjesztőinek egyrészt üzenjük, hogy lépjenek a tettek mezejére és mutassák meg, hogy ők milyen eredményeket tudnak felmutatni, másrészt azok után, hogy júniusban már tartott a rendőrség egy razziát a klubban, ahonnan összesen 15 személyt állítottak elő illegális szerek használatáért és birtoklásáért, a mai napon (2017.06.28.) pedig média értesülések alapján kijelenthetjük, hogy végleg bezárják a klubot drogterjesztés, illetve működési engedély hiánya miatt, mi úgy érezzük, hogy figyelemfelkeltő akciónk minden várakozást felülmúlt.


Szeretnél Te is részese lenni a küzdelemnek? Csatlakozz még ma! – toborzoiroda@hvim.hu


 

1493725419543

Az Auróra Klub bezáratása nyilván fájó pont a “Soros Army” számára, ugyanis a Budapest Pride egy hetes rendezvénysorozatának több előadása is itt lett volna megtartva, többek közt egy olyan összejövetel, ahol a nyitottság és elfogadás jegyében csak LMBTQ “emberek” vehettek volna részt.  Azonban jobb lesz, ha hozzászoknak ahhoz, hogy nem működhetnek tovább zavartalanul, mert a nacionalista erők nem nézik tétlenül a deviancia terjesztését.

– Pest megyei HVIM –