Embercsempészekre és liberálisokra vadásztunk

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy hat vármegyés Ásotthalmon járt. Ott tartózkodásuk részleteiről a beszámolóban sokat nem árultunk el, de most jöjjön néhány részlet.

Sajnos arra törvényi lehetőség nincs, hogy “civilként” kivegyük a részünk a határ fizikai védelméből, de ahogy az Érpataki Modell Országos Hálózatának csapatkötelekében megtanultuk a jelzőrendszerben nem csak lehetőségünk van részt venni, de kötelességünk is. Néhány napos ott tartózkodásunknak számos haszna lett, ezek közül most kettőt a nyilvánosság elé is tárunk.

Még egy napja sem voltunk a településen, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy a külterületen egy osztrák rendszámú autó, egy lószállító utánfutót vontat. Mivel a kialakult kaotikus állapotok miatt nem mindennapi jelenség volt, így a nyomába eredtünk, és be is bizonyosodott, amit gyanítottunk.

v2

Az alábbi néhány sor megfogalmazásakor nem tartózkodunk az iróniától:

Embertelen, amit a liberális aktivisták a menekültekkel megtesznek. Emberi méltóságról, és segítségnyújtásról beszélnek, mindenkit megtámadnak, aki tőlük eltérő véleményt formál ebben a kérdésben (is), és erre lószállítóba terelik szerencsétleneket. Ez a világ legsötétebb korszakát idézi fel. Megengedhetetlen, amit ezek embertársaikkal művelnek.

v1

Az ironikus megfogalmazást félretéve amit az osztrák aktivisták a szemünk láttára, és a fényképek tanulsága szerint műveltek az több szempontból is sérti a magyar törvényeket, hiszen egyrészt érvényes papírok híján embercsempészet, amit a képen láthatunk, másrészt a lószállítónak a nevében is benne van, hogy nem emberekre találták ki, de ha ez nem lenne elég, akkor törvényi rendelkezés is akad a témában… Nem ez az egyetlen eset, amikor a saját fajtájuk meggyilkolásához asszisztáló liberálisok fittyet hánynak a törvényekre, hiszen minden hivatalos engedély nélkül közterületen sátrakat állítanak fel a migránsoknak, de nem egy alkalommal fordult elő, hogy bele szóltak a rendőri munkába, ezzel hátráltatva azt, ami szintén nem megengedett. A feljelentést természetesen megtettük, minden indokolt esetben.

Másik nyilvánosságnak szánt “kalandunkra” már hazafelé került sor, Mórahalom településen. A főúton arra lettünk figyelmesek, hogy egy német rendszámú autót, melyet szemmel láthatóan nem Hans vezetett (két arab ült benne) körbezsonganak a migránsok. A szituáció olyannyira egyértelmű volt, hogy azonnal dokumentáltuk is az esetet, és rendőrt hívtunk.

v3
Miközben a diszpécsernek diktáltuk be az autó adatait egy járőr jelent meg az úton, akit leintettünk, és kértük tőle, hogy intézkedjen. Annak ellenére, hogy egyedül ült a kocsiban, azonnal odahajtott a gyanús autóhoz, ahonnan egy pillanat alatt illantak el a migránsok, és mivel egy sem ült az autóban, így nem minősült a cselekmény embercsempészetnek. Sajnos további intézkedésre így nem kerülhetett sor, de az üzletet meghiúsítottuk.

Ahogy olvasónk is láthatja a fent leírt két esetben semmi másra nem volt szükség, csak egy fényképezőgépre, és olyan elhivatott hazafiakra, akik tenni akarnak a probléma megoldása érdekében. Mindenkit arra buzdítunk, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel, és módszerrel keserítse meg a liberális aktivisták, az embercsempészek, és az öreg kontinenst elárasztó sáskahad életét. Ha országszerte tömegesen így lépnének fel velük szemben, rögtön nem lenne ilyen egyszerű a dolguk.

– Fővárosi HVIM –