Migráció elleni harcunk a francia sajtóban

Névtelen

A TV Libertés egy olyan francia internetes csatorna, mely azzal a céllal jött létre, hogy ellensúlyozva legyen a Nyugat-Európát mérgező liberális szemlélet, mely az ottani médiát még a hazainál is sokkal súlyosabb mértékben jellemzi.

A televízió csak és kizárólag adományokból tartja fenn magát, de ennek ellenére rendelkezik budapesti stábbal, akik több alkalommal is elkísértek minket, amikor a fővárosi éjszakában a migránsok nyomába eredtünk. Az évek óta meglévő bajtársi viszony, és a konstruktív hozzáállás miatt biztosak voltunk benne, hogy nem torzítva fog tevékenységünk a dokumentumfilmbe kerülni, és nem is kellett csalódnunk.

Első alkalommal 7:50-kor bukkan fel csapatunk, amikor a Keleti pályaudvar aluljárójának migránsoktól való megtisztítását kényszerítettük ki a rendőrségtől.
oasnfoiwe

Majd rögtön a következő jelenet budapesti migráció ellenes demonstrációnk, melyen közel háromezer szimpatizánsunk jelent meg. (Sajnos) azóta sem volt nagyobb magyarországi bevándorlás ellenes tüntetés.
osdnvoenvoewnvb

A filmben a későbbiekben bemutatásra kerül Ásotthalom is, ahol mozgalmunk alapítója Toroczkai László a polgármester, de úgy gondoljuk, hogy sem a település, sem vezetőjének harca a migráció ellen, nem szorul komolyabb kommentárra, hiszen a BBC szokta a CNN-nek átadni a kilincset a polgármesteri hivatalban. :)osndvoidnvownvow
Köszönjük a TV Libertés-nek a korrekt tájékoztatást, és reméljük mihamarabb ismét együtt dolgozhatunk.

A francia nyelvű dokumentumfilm alább megtekinthető:

– Fővárosi HVIM –

(2015. 10. 16.)