Petíció a homoszexuális propaganda betiltásáért

19059680_1463193510411992_8807674207966539630_n

A Hozz Világra Még Egy Magyar Gyermeket Mozgalom kezdeményezésére a Citizengo felületén egy petíció látott napvilágot, melyben a homoszexuális propaganda korlátozását kérik. A kezdeményezéssel természetesen maximálisan egyetértünk és mi is az aláírásra buzdítunk!

 

A Magyar Állam Alaptörvényben rögzítette, hogy a házasság egy férfi és egy nő természetes szövetsége, a család pedig ezen szövetségben nevelkedő gyermekekkel egészül ki. Az „LMBTQ” szervezetek azon nyílt törekvése, hogy az egyneműek házasodhassanak és gyermekeket fogadjanak örökbe – főleg ma, amikor a házasságok egyébként is válságban vannak – káros a kisgyermekek egészséges személyiségfejlődésére és a jelenlegi negatív demográfiai helyzetben súlyos következményei lehetnek. Magyarország hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos értékeken alapuló, családbarát szemlélet mellett. melybe nem illeszthetőek be az ilyen viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások.

A „Budapest Pride” elnevezésű rendezvény olyan esemény, amely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A felvonulók jelentős része a rendezők asszisztálásával évről-évre kimeríti a garázdaság tényállását (Szabs. tv. 170. §): „Aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, szabálysértést követ el.”

A petíció teljes szövege és az aláírási lehetőség a hivatkozásra kattintva érhető el. Az idei Budapest Pride felvonulással kapcsolatban megfogalmazott közleményünk ide kattintva érhető el.

– Hozz Világra Még Egy Magyar Gyermeket Mozgalom, Pest megyei HVIM –